Anmälan

Anmälan till Underhållsdagarna 12-13 november

Medlem

3 998,00 SEK (exkl.moms)

Icke Medlem

4 498,00 SEK (exkl.moms)

Medlemskap

Önskar ni bli medlemmar, vanligen kontakta Kansli@svuh.se 

Anmälan
I konferensavgiften ingår deltagande på alla seminarier, lunch och fika båda dagarna samt certifikatmiddag. .

Avbokningsregler för registrering och sociala arrangemang
Anmälan är bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation mot en kostnad av 250 kr exkl. moms. För information, tillägg och ändringar i din anmälan vänligen kontakta Meetx via epost.

Ändringsavgifter gällande registrering, fakturor samt hotell
Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 250 SEK för om adressering och omsändning av faktura. Vid försenad betalning debiteras 60 SEK i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra SwePay-lösning.
Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49:- inkl. moms.
Sweden Meetx AB bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.
Priserna som visas i registreringen är angivna exklusive moms.

Vår integritetspolicy
Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni anmäler ert företag/organisation som utställare samt bockar i rutan ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt kongressens integritetspolicy. Sweden Meetx AB och arrangören är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för kongressen här >>

Administration
Konferensen administreras av Meetx.

För frågor gällande din registrering vänligen kontakta Meetx via e-post: underhallsdagarna@meetx.se

Sweden Meetx AB
Mässans Gata 10
412 94 Göteborg
Sweden
Telefon: 031-708 86 90