Utställare

underhallsdagarna

ABUS Kransystem är en av de ledande traverskranstillverkarna på den europeiska marknaden med ett globalt återförsäljarnät inom försäljning och service. Våra 1100 medarbetare på huvudkontoret i Gummersbach, Tyskland inkl. dotterbolag förser marknaden med kranar med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. Vi erbjuder också omfattande service- och montagetjänster.

underhallsdagarna

DENSIQ är ett helägt dotterbolag inom Investment AB Latour och är en ledande leverantör av helhetslösningar inom industriell tätningsteknik till den nordiska processindustrin och dess underleverantörer. Detta möjliggör vi genom nära samarbete med våra kunder, kunniga och engagerade medarbetare samt marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk konsultation.

Bolaget grundades 1918 av en grupp ingenjörer inom varvsindustrin som Specialmaskiner AB vilket sedermera blev Specma Seals.

Företaget har under åren utvecklats från att vara en lokal leverantör av tätningslösningar till en ledande nordisk partner inom tätningsteknik och verkar sedan 2017 under namnet DENSIQ.

Denna utveckling har skett såväl organiskt som via förvärv. Under de senaste åren har flertalet europeiska verksamheter förvärvats vilket stärkt positionen som ledande leverantör av tätningslösningar. DENSIQ ingår tillsammans med systerbolagen VM Kompensator och DEPAC i koncernen DENSIQ Group.

underhallsdagarna

Easy-Laser AB är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av laserbaserade mät- och uppriktningssystem för verksamheter med höga krav på exakthet och driftsäkerhet. Vi erbjuder lösningar för alla behov vid maskininstallation och fortsatt underhållsarbete – axeluppriktning, remuppriktning och all tänkbar geometrisk mätning såsom rakhet, planhet, rätvinklighet, parallellitet och vågplan. En korrekt uppriktad och redan i installationsfasen plant och i våg uppställd maskin är effektivare, driftsäkrare och förbrukar mindre energi och reservdelar. På alla sätt en bra affär för både företaget och miljön.

underhallsdagarna

Koja Group är ett flexibelt och ständigt expanderande, nästan 90-årigt finskt familjeägt företag som erbjuder sina kunder smarta och energieffektiva luftbehandlingslösningar och industriella fläktlösningar i hela världen.​

Vi är en ansvarsfull och pålitlig partner som arbetar för att skapa en renare och hälsosammare livsmiljö. Vi hjälper våra kunder att nå sina egna energieffektivitets- och miljömål med hjälp av decennier av erfarenhet och kunnande kombinerat med vår innovativa teknik. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet på ett miljömässigt hållbart sätt och försöker alltid minska vårt koldioxidavtryck.​

underhallsdagarna

IFS Ultimo är en SaaS EAM-lösning från IFS med fokus på underhåll och säkerhet som är mycket känd för snabb utplacering, enkel användning och ojämförligt förhållande mellan tid och värde. Mer information om IFS Ultimo finns på Ultimo.

underhallsdagarna

SIS är en ideell förening som är en del av ISO och CEN, ett nätverk av experter som arbetar för att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer ta initiativ till standardisering som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling.

Bli utställare/Bli partner på Underhållsdagarna

Ställ ut på Underhållsdagarna 2023

Årets händelse i underhållsbranschen – Vi tar ett helhets grepp om underhåll och driftsäkerhet.

Boka din plats och kontakta Jesper eller Chi-chi.

Chi-chi Liu

Försäljning
Tel: 031-708 85 68
chi-chi.liu@svenskamassan.se

Jesper Jonsson

Försäljning
Tel: 031-708 83 96
jesper.jonsson@svenskamassan.se